ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Προς

                                                         ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

            Συνάδελφοι

            Στην τελευταία τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 04/11/2021 αποφασίσθηκε η διεξαγωγή εκλογών στον Σύλλογο για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο τα διάφορα όργανα του Συλλόγου (Ε.Ε & Π.Σ) και τους αντιπροσώπους μας στις Δευτεροβάθμιες οργανώσεις (ΓΕΝΟΠ-ΕΚΑ).

            Για την ανάδειξη Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών που θα διενεργήσουν τις εκλογές σε τοπικό επίπεδο πρέπει να πραγματοποιηθούν Τοπικές Γενικές Συνελεύσεις με την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ παρουσία ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ (Η απουσία Δικηγόρου ΔΕΝ νομιμοποιεί την Εκλογική Διαδικασία).

            Οι διαδικασίες σύγκλησης προσδιορίζονται όπως και για την Γ.Σ. (Γενική Συνέλευση) των Αθηνών και περιγράφονται στα άρθρα 14,16,17,18.19,20 του ισχύοντος καταστατικού.

            Η ημερομηνία των εκλογών προσδιορίζεται  η 15/12/2021 γι’ αυτό και οι Τοπικές Γενικές Συνελεύσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 10 Δεκεμβρίου.

            Οι δαπάνες των Δικαστικών Αντιπροσώπων θα καλυφθούν από το Ταμείο του Συλλόγου.

            Για περισσότερες πληροφορίες των Τοπικών Γενικών Συνελεύσεων θα επικοινωνείτε με τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής   και το Προεδρείο του Συλλόγου.

Για  την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

ΨΥΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

                                                       ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

                                                        ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

                                                       ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Comments are closed.