ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΣΕ 2021

ΑΘΗΝΑ 10/03/2021

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ (δηλαδή το δάσος και όχι το κλαδί)

  • Τις διεθνείς αλλά και εγχώριες εξελίξεις.
  • Του σκληρού ανταγωνισμού στον Τομέα Ενέργειας.
  • Την κατεύθυνση της λειτουργίας και του ρόλου του Ομίλου ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.
  • Της οικονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων στους εργαζόμενους   και στην κοινωνία.
  • Του δυσχερούς κοινωνικού περιβάλλοντος.

Υπεύθυνα και ιεραρχώντας πρώτα τα σπουδαία και σοβαρά που απασχολούν το σύνολο των εργαζομένων, τα οποία σφυρηλατούν την ενότητα τους, χωρίς μεμψιμοιρίες (το έχουμε αποδείξει άλλωστε κατά επανάληψη σε αντίστοιχες περιπτώσεις) γνωρίζοντας ότι κάθε ΣΣΕ δεν λύνει το σύνολο των απαιτήσεων μας.

Αποφασίσαμε με μεγάλη πλειοψηφία, ως Δ.Σ του Συλλόγου μας, την Άμεση Υπογραφή της ΣΣΕ όπως προέκυψε από τις διαπραγματεύσεις της επιτροπής της ΓΕΝΟΠ  με την Διοίκηση της ΔΕΗ.

Η απόφαση μας αυτή θεωρούμε ότι υπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο στο σημερινό περιβάλλον την διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας, αλλά και την διατήρηση της αξιοπρεπούς διαβίωσης μας, με τις βελτιώσεις που προκύπτουν σε αυτήν.

Μικροσκοπιμότητες, καθυστερήσεις, λογικές του τύπου άλλοι να έχουν την ευθύνη της υπογραφής και άλλοι αρνούμενοι λαϊκίστικα, ότι θα γίνουν αρεστοί χωρίς να υπογράψουν, αλλά θα εισπράξουν τα οφέλη που θα προκύψουν από την ΣΣΕ γιατί έτσι και αλλιώς άλλοι θα υπογράψουν, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ από το σύνολο των συναδέλφων μας.

Σε αυτή την κορυφαία στιγμή για το Συνδικάτο νοοτροπίες και λογικές “…όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει” και “… τα σας γίνονται μας και τα μας μασάτε τα”

ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

                                                                                                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                               Σ.Π.Μ.Τ.Ε.

Comments are closed.