Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Προέδρου Τ.Τ. Θεσσαλονίκης

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Φίλες και Φίλοι,

Έφτασε αισίως και για εμένα η ώρα της Συνταξιοδότησης από την Υπηρεσία, μετά από 37 χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την όμορφη συνεργασία, για όσα καταφέραμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για εκείνα που προσπαθήσαμε.

Με τιμήσατε με την φιλία σας, την συναδελφική σας εκτίμηση και την συνδικαλιστική σας εμπιστοσύνη, δώρα τα οποία θα κουβαλώ με χαρά και υπερηφάνεια. Ζήσαμε όμορφες και δύσκολες στιγμές, μέσα σε μια υπηρεσία που μας βοήθησε να εξελιχθούμε, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να προσφέρουμε στην κοινωνία το αγαθό που κινεί ολόκληρη τη ζωή!

Σας εύχομαι προσωπικά στην καθεμία και τον καθένα υγεία και καλοτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας, να σας έχει ο  Θεός καλά και να αξιωθείτε κι εσείς  την χαρά της Αφυπηρέτησης.

Ελπίζω να συνεχίσετε με υπομονή και δύναμη, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, με αγωνιστικό φρόνημα και έγνοια για την υπηρεσία.

Δεν θα χαθούμε κι ας μην πίνουμε μαζί τον πρωινό καφέ της ημέρας. Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια που μπορώ να προσφέρω υπηρεσιακά. Θα ανταμώνουμε να τα λέμε, να γελάμε και να πηγαίνουμε κάθε μέρα τη ζωή μας ένα βήμα παραπέρα!

Με βαθιά εκτίμηση, συναδελφική και φιλική αγάπη,

Άννα Ν. Παπαδοπούλου

ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΜ-Θ/ΤΤΕΔ/ Υποτομέας Κατασκευών

Πρόεδρος Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης/Σ.Π.Μ.Τ.Ε ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η

annanpapadopoulou@gmail.com

6973391040

Α.Μ. 45181 / 1984 έως 2020

ΔΕΗ/ΔΑΥΕ/ΚΕΨΕ – ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΔΕΗ/ΔΙΑΝΟΜΗ/ΔΠΜ-Θ/ΤΤ

ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΜ-Θ/ΤΤΕΔ

Comments are closed.