Επιτέλους κύριοι της Διοίκησης πάψτε απλά να κοιτάτε.

       ΑΘΗΝΑ 04/01/2017

 

Επιτέλους κύριοι της Διοίκησης πάψτε απλά να κοιτάτε.

 

Για πολλοστή φορά συνάδελφοι μας δέχθηκαν επίθεση γιατί κάνουν την δουλειά τους.

Το τελευταίο κρούσμα αφορά δύο συναδέλφους μας στον ΔΕΔΔΗΕ στην Ναύπακτο που ενώ πήγαν να εργαστούν σε προγραμματισμένη εργασία, διαπίστωσαν ρευματοκλοπή.

Αμέσως μετά δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα τσιγγάνων με αποτέλεσμα ο ένας συνάδελφος μας να διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μέχρι και σήμερα οι συνάδελφοι μας συνεχίζουν να δέχονται απειλές απ’ τους εν λόγω “κυρίους”.

Λίγο οι προηγούμενοι κυβερνώντες κάνοντας την ΔΕΗ οικονομική υπηρεσία του κράτους βάζοντας στους λογαριασμούς το ΕΤΗΔΕΕ, λίγο οι τωρινοί κυβερνώντες χαλαρά στις διακοψιμότητες  μην έχουμε πολιτικό κόστος, λίγο το δεν πληρώνω δεν πληρώνω , λίγο η οικονομική κρίση στην χώρα και άλλα πολλά από… λίγο, λίγο…  έφεραν το γνωστό μεγάλο αποτέλεσμα των 3 δις ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Επιχείρηση.

Με “άρμα” λοιπόν την οικονομική κρίση, λαμόγια – μπαταχτσήδες – και οι πραγματικά μη έχοντες,  μπήκαν όλοι στο ίδιο “τσουβάλι”,  με αποτέλεσμα να έχει γιγαντωθεί η υπόθεση των ρευματοκλοπών.

Οι συνάδελφοι μας κάνουν το αυτονόητο για την προστασία του Ομίλου αλλά και για την εργασία τους.

Εσείς κύριοι της Διοίκησης θα κάνετε επιτέλους την δουλεία σας;

  • Θα προστατέψετε τα συμφέροντα των εταιρειών που διοικείται;
  • Θα ορθώσετε επιτέλους ανάστημα στις τρισάθλιες επιλογές των εκάστοτε κυβερνώντων που ως αποτέλεσμα έχουν την κατάρρευση του Ομίλου;
  • Θα κάνετε αυτά που πρέπει για την προστασία των συναδέλφων μας που κάνουν την δουλειά τους;
  • Θα συνεχίσετε να ήσαστε απλά θεατές σε αυτά τα φαινόμενα “τραμπούκικων” ενεργειών προς τους εργαζόμενους του Ομίλου;

Ο Σύλλογος μας καταδικάζει αυτές τις αλήτικες συμπεριφορές προς τους συναδέλφους μας, που πολλές φορές σε αντίξοες συνθήκες εργασίας  και με αυτοθυσία,               κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η κοινωνία να απολαμβάνει το αγαθό της ηλεκτρενέργειας.

Ήρθε η ώρα και οι Διοικήσεις να λάβουν όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε να τιμωρηθούν  όλοι αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στους συναδέλφους μας, που απλά κάνουν την  δουλειά τους.

Πάρτε επιτέλους μέτρα τώρα, πριν θρηνήσουμε θύματα .

Από εδώ και πέρα κύριοι των Διοικήσεων φέρεται απόλυτα την ευθύνη για την προστασία των συναδέλφων μας σε τέτοιου είδους φαινόμενα και έτσι θα σας αντιμετωπίσει των σύνολο των εργαζομένων.

 

                                                                                                       Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                   Σ.Π.Μ.Τ.Ε.

Have your say