…μάλλον κάποιοι στον ΔΕΔΔΗΕ μας κάνουν «πλάκα»….

ΑΘΗΝΑ 03/05/2017

                                                                                                

…μάλλον κάποιοι στον ΔΕΔΔΗΕ μας κάνουν «πλάκα«….

 

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Στις 27 Απριλίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΔΔΗΕ πήρε απόφαση για την πληρωμή  οφειλόμενων αδειών από το 2013 έως το 2016 σε 92 άτομα, σύνολο 1628 ημερών κανονικής άδειας.

Σε προηγούμενη απόφαση του πλήρωσε και οφειλόμενες αναπαύσεις (repo).

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ επικαλείται οικονομικό πρόβλημα και προβαίνει στην μείωση της διατακτικής σίτισης και στην μη πληρωμή της προσαύξησης του 0,75 της Κυριακής, για υπερωρίες ούτε λόγος, παρ’ ότι οι συνάδελφοι εργάζονται για ζητήματα του κοινωνικού συνόλου, όπως συνέβη την περίοδο της μεγάλης κακοκαιρίας όπου οι συνάδελφοι εργάστηκαν με αυτοθυσία σε αντίξοες συνθήκες για την άμεση αποκατάσταση βλαβών.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι πλειοψηφία από τα 92 άτομα, αφορά Στελέχη και άτομα της υποστήριξης αυτών.

Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι υπάρχουν Στελέχη «robocop» όπου από το 2013 εργάζονται ακατάπαυστα.

Αν πραγματικά συμβαίνει αυτό και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει καταντήσει σε αυτά τα χάλια, δηλαδή να μην έχει υλικά, να μην μπορεί να καλύψει νέες συνδέσεις, να μην υπάρχουν καλώδια, να μην υπάρχουν μετρητές και ένα σωρό άλλα, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να πληρωθούν οι εν λόγω, αλλά μάλλον πρέπει να οδηγηθούν άρον άρον σε άδεια μήπως και «ξεθολώσουν«  και αρχίσει      ο ΔΕΔΔΗΕ να λειτουργεί όπως του αρμόζει.

Επιτέλους να σοβαρευτεί η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Εμείς  παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα στον ΔΕΔΔΗΕ και αν δεν πληρωθούν τα πραγματικά οφειλόμενα στους συναδέλφους, θα τα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

Όπως περιμένουμε με «ενδιαφέρον» να δούμε και θα το δούμε ποιοι είναι σε αυτά τα 92  άτομα, που εσείς κύριοι της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ επιμελώς τους κρύβεται.

 

                                                                                                         Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                       Σ.Π.Μ.Τ.Ε.

Have your say