ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 01/12/2016

 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Συνάδελφοι

Μετά την μείωση της διατακτικής σίτισης στους εργαζόμενους, η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ προχωρά και στην μη καταβολή δεδουλευμένων, που αφορούν νόμιμες προσαυξήσεις για εργασία Κυριακών, αργιών, υποχρεωτικών υπερωριών και μάλιστα αντικαθιστά τα δεδουλευμένα με αναπαύσεις, καλώντας τους συναδέλφους να υπογράψουν την αποδοχή αυτής της διαδικασίας.

Ο Σύλλογος μας είναι κάθετα αντίθετος σε όλες αυτές τις επιλογές της διοίκησης, που λειτουργούν βλαπτικά σε προσωπικό που εργάζεται υπό πίεση,                       προκειμένου η κοινωνία να απολαμβάνει το παραγόμενο προϊόν μας.

Για τις όποιες οικονομικές αστοχίες του ΔΕΔΔΗΕ, που οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις, την ευθύνη φέρει απόλυτα η διοίκηση και όχι οι εργαζόμενοι σε αυτόν.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην αποδεχτούν την διαδικασία της  μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών και την αντικατάσταση τους με ανάπαυση.

Ο Σύλλογος μας για όλα τα απαράδεκτα που εφαρμόζει στους εργαζόμενους η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, σε συνεργασία με άλλους Συλλόγους, επιφυλάσσεται   για κάθε νόμιμη διαδικασία,             που αφορά την προάσπιση των συναδέλφων και την μη  τήρηση των νόμων.

 

 

                                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                              Σ.Π.Μ.Τ.Ε