ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ

ΑΘΗΝΑ 18/11/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ

Συνάδελφοι

Το Προεδρείο του Συλλόγου μας στης 29/10/2015 συνάντησε τον Πρόεδρο και τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ κ. Μ. ΚΟΡΩΝΙΟΤΑΚΗ και κ. Ι. ΜΠΛΑΝΑ.
Η συνάντηση είχε ως στόχο να ενημερωθούμε υπεύθυνα για την πορεία της διαπραγμάτευσης,      Κυβέρνησης – δανειστών, στο θέμα του ΑΔΜΗΕ σύμφωνα με το μνημονιακό προαπαιτούμενο.
Η ενημέρωση, παρόλο που η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει ρευστότητα, ήταν για τις προθέσεις της Κυβέρνησης που έχουν ως στόχο, πρώτον τον έλεγχο της εταιρείας από το κράτος και δεύτερον τον πλήρη διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ από τον Όμιλο ΔΕΗ, χωρίς να διευκρινίζονται πολλά σημαντικά θέματα.
Από την μεριά μας επαναλήφτηκε για ακόμη μια φορά η σταθερή μας θέση για την συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας ΑΔΜΗΕ με την σημερινή νομική της μορφή, η οποία είναι απόλυτα συμβατή με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και είχε ως αποτέλεσμα τη πιστοποίηση του ως ανεξάρτητο διαχειριστή του συστήματος                   από τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης, θέσαμε τα κλαδικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας και απατήσαμε την επίλυση τους με βάση την ισότητα και ισονομία.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Στο χέρι μας είναι η επίτευξη του στόχου μας και δεν είναι άλλος
από την μη διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σ.Π.Μ.Τ.Ε.

Have your say